سمعک رکستون Rexton

گفته شد که رکستون (Rexton) نام یکی از معروف‌ترین برندهای تولید سمعک است.
این برند برای اولین بار در سال 1955 توسط شرکت رکستوندر شهر زوریخ سوئیس محصولات شنیداری خود را تولید و عرضه کرد.
محصولات کمپانی رکستون به دلیل شفافیت عالی و طرز استفادۀ آسان با استقبال زیادی از سوی مشتریان مواجه شدند.
سمعک رکستون در ایران از دهه 40 و 50 شناخته شده است. بعدها شرکت زیمنس آلمان امتیاز شرکت رکستون را می‌خرد و از آن پس سمعک رکستون به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های شرکت زیمنس و زیر نظر آن شرکت فعالیت می‌کند.
با این حال سمعک‌های زیمنس و ریکستون کاملا یکی نیستند و هنوز دو برند جداگانه محسوب می‌شوند.
مجموعۀ سمعک‌های رکستون در انواع شکل‌ها و مدل‌های مختلفِ داخل گوشی، پشت‌گوشی، دیجیتالی و … عرضه می‌شود.
این سمعک‌ها با بهترین سطح از کیفیت و قدرت بالا برای درک گفتار در محیطی شلوغ، رضایت مشتریان کم‌شنوای خود را فراهم می‌کنند.

انواع مدل‌های سمعک رکستون


سمعک رکستون با توجه به نیاز مشتریان و جدیدترین فناوری‌ها در انواع مدل‌ها موجود است. این مدل ها عبارتند از:

سمعک S RIC یا سمعک‌های رسیور در کانال گوش:


این سمعک‌های داخل گوشی کاملا هوشمند هستند و اندازۀ بسیار ظریف و کوچکی دارند. سمعک‌های ریک رکستون از نظر قدرت عمل عالی هستند و استفاده از آن‌ها بسیار آسان است. این سمعک‌ها با اینکه خیلی کوچک‌اند از تکنولوژِی وایرلس برخوردارند و می‌توانند به انواع سیستم‌های گوشی همراه، تبلت، لپ‌تاپ و … متصل شوند.

سمعک Mosaic رکستون :


این مدل سمعک‌های پشت گوشی رکستون در اندازه‌ها و مدل‌های مختلف بر اساس سطح تکنولوژی‌شان موجود است. کوچکترین مدل آن که کوچکترین نوع سمعک رکستون است با سایز باتری 312، Mosaic S است. سمعک رکستون Mosaic M مناسب برای کم‌شنوایی در سطح متوسط است. Mosaic P کم‌شنوایی‌های شدید را پوشش می‌دهد و سمعک Mosaic HP مناسب برای کم‌شنوایی‌های بیش از حدّ شدید است. این سمعک‌ها هم مجهز به فناوری وایرلس هستند.

سمعک Sterling رکستون :


این یک نوع سمعکِ داخل گوشی بسیار هوشمند است. این سمعک‌ها دارای دکمۀ فشاری هستند و کاربران با توجه به نیازشان می‌توانند کم‌ و زیادی صداها را تنظیم کنند.

سمعک inoX رکستون :


این سمعک کاملا نامرئی است و به گونه‌ای است که نیازی به قالب‌گیری از گوش کاربران وجود ندارد و برای هر گوشی مناسب است. این سمعک هم کاملا هوشمند و مجهز به تکنولوژی وایرلس است.

سمعک stellar Li :


خصوصیت ممتاز این سمعک قابل شارژ بودن آن است به این معنا که نیازی به تعویض مدام باتری ندارد.

 

قیمت سمعک رکستون به چه صورت است؟


سمعک رکستون با توجه به کارآیی بالا و مجهز بودن به به‌روزترین فناوری‌ها، قیمت مناسبی دارد. البته عوامل مؤثری در قیمت مدل‌های مختلف رکستون دخیل‌اند.
سطح تکنولوژی به کار رفته در آن‌ها، موادی که سمعک از آن ساخته شده و میزان کم‌شنوایی کاربر ( که سطح قدرت مورد نیاز سمعک‌ را برای دریافت صوت تعیین می‌کند.) همگی در قیمت سمعک دخیل‌اند.
با در نظر گرفتن همۀ این عوامل سمعک‌ رکستون در سطح قیمت 800 هزار تومان به بالا موجود است.
برای این‌که بدانید باید چه نوع سمعکی با چه قیمتی تهیه کنید، لازم است به متخصص شنوایی سنج مراجعه کنید تا نوع کم‌شنوایی‌تان و مدل سمعک مناسب برای شما را با توجه به شرایط جانبی‌تان تجویز کنند.

جمع‌بندی


کمپانی رکستون از بهترین شرکت‌های تولید و عرضۀ محصولات شنوایی است.
سمعک رکستون با کیفیت زیاد و قدرت بالا برای انتقال شفاف انواع صوت به گوش در همۀ دنیا شناخته شده است.
انتخاب یک سمعک با کیفیت برای افراد کم‌شنوا بسیار با اهمیت است و نقش قابل ملاحظه‌ای در بهبود شرایط زندگی‌شان دارد.
بنابراین حساسیت در انتخاب یک برند خوب کاملا طبیعی و قابل درک است. بهتر است سمعکی که خریداری می‌شود بادوام‌ باشد و نیازهای بیشتری را از کاربران مرتفع سازد.
سمعک رکستون در انواع پیشرفتۀ هوشمند، قابل اتصال از طریق وایرلس به سیستم‌های مختلف و در شکل‌ها و مدل‌های متنوع در دسترس است.
این سمعک‌ها با در نظر گرفتن کیفیت‌شان قیمت مناسبی‌ دارند که باید به آن توجه کنید.